Hoornbladstraat 31B 7601 SZ Almelo 0546 898369

Wie zijn we

Lang leve thuis is een nieuwe zorgorganisatie die in het najaar van 2017 is ontstaan door drie bestaande zorglocaties in Almelo samen te voegen. Alle locaties zijn gespecialiseerd in het bieden van warme, gastvrije zorg voor ouderen met dementie in een kleinschalige woonomgeving. Door de drie  woon-/zorgvoorzieningen samen te voegen is een stabiele zorgorganisatie ontstaan voor zowel onze bewoners als onze medewerkers.

De dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd door onze Manager Zorg & Welzijn en onze manager Wonen en zij stellen zich graag aan u voor:

Madelon Baan – Manager Wonen

Naast manager Wonen bij Lang Leve Thuis ben ik allereerst moeder van vier kinderen. Mijn uitgangspunten zowel privé als zakelijk zijn handelen vanuit vertrouwen, warmte en geborgenheid.

De rode draad in mijn leven is de wens mensen vanuit hun achtergrond en leven een thuis te bieden. Ik ben begonnen om mensen, die net hun leven opbouwden, te adviseren hun huis tot thuis te maken. Geleidelijk aan groeide de doelgroep met me mee, maar werd mijn behoefte groter om mensen die zelf die keuze niet kunnen maken hierin te begeleiden. Vanuit die wens en ervaring heb ik in 2011 Villa Verde opgezet, een kleinschalig huis met het warme gevoel van ‘thuis’.

Francisca Zantingh – Manager Zorg & Welzijn

Francisca is een sociaal maatschappelijk betrokken persoon. Zij heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Zij neemt de kansen en mogelijkheden die er binnen organisaties en bij individuele medewerkers zijn als uitgangspunt. Haar motto is dus “uitgaan van eigen kracht en kwaliteit, en respect hebben voor ieders eigenheid”.

De kunst van het leven is “inspireren van mensen om zicht te ontwikkelen”, want iedereen heeft kwaliteiten