Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Nieuwe locatie in Bosch en Duin

Oktober 2019 – Lang Leve Thuis heeft aan het begin van deze maand de prachtige locatie Sparrenheuvel in Bosch en Duin overgenomen. De villa, gelegen in een groen en bosrijk gebied, is in 1995 opgericht door de familie Langerhorst. De familie was hiermee een van de grondleggers van de kleine woonzorgvoorzieningen in Nederland.

Vanwege het naderende pensioen van het echtpaar Langerhorst zochten zij een zorgaanbieder met dezelfde visie op het leveren van kwalitatieve zorg in kleinschalige woonzorglocaties. Bij zowel Lang Leve Thuis als locatie Sparrenheuvel staan persoonlijke aandacht voor bewoners en personeel voorop waardoor een goede voortzetting is gegarandeerd.

René Jansen, bestuurder van Lang Leve Thuis: “Wij zijn enorm verheugd met de overname van deze mooie locatie. Met 12 luxe appartementen is Sparrenheuvel een prachtige toevoeging op onze organisatie.”

Wilt u meer informatie over deze mooie locatie ontvangen of eens vrijblijvend een rondleiding krijgen? Dan kunt u contact opnemen met locatiemanager Maya van der Burg via m.vanderburg@langlevethuis.nl of 06-514 739 73.