Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Lang Leve Thuis in Almelo

Lang leve Thuis wordt de gemeenschappelijke naam voor de zorginstelling in Almelo. Door 3 bestaande locaties – Villa Verde, Villa de la Porte en huize ‘t Nieuwland – samen te voegen is een gezonde en stabiele zorgorganisatie ontstaan voor de bewoners en haar medewerkers. De medewerkers zijn op 31 oktober j.l. geïnformeerd over de samenvoegingen en de plannen voor de toekomst.

Het dagelijks management wordt door Madelon Baan (Manager Wonen) en Francisca Zantingh (Manager Zorg & Welzijn) uitgevoerd. Zij zijn dan ook de eerste aanspreekpunten voor de medewerkers en de bewoners. Door de nieuwe website www.langlevethuis.nl krijgt de verbinding meer vorm.

De basis-elementen van de individuele huizen blijven intact, alsmede de goede zorg en welzijn in de kleinschalige woonvoorzieningen, waardoor kwetsbare ouderen een plek hebben om vertrouwd, zoals thuis, te kunnen wonen. Door activiteiten te organiseren, wordt zo veel als mogelijk deelname aan het dagelijks leven bevorderd. Door zelf te koken blijft de gezondheid op peil en de ruime tuinen zorgen voor ruimte en rust.