IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem 026 3653519

Kwaliteit van zorg

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening en horen graag wat goed en wat minder goed gaat, om zo onze dienstverlening steeds weer te kunnen verbeteren. Wij hebben een kwaliteitsmanager in dienst die dit continu monitort en controleert. Daarnaast hebben wij een kwaliteitsbeoordeling van het HKZ en zijn wij te vinden op zorgkaartnederland.nl.

Kwaliteitsmanager

Onze kwaliteitsmanager is te bereiken op E.Bosveld@langlevethuis.nl en kan worden benaderd voor alle zaken gerelateerd aan de kwaliteit van de zorg voor de bewoners.

 

Daarnaast zijn we aangesloten bij Kenniz – een platform van kennisdeling en lerend netwerk voor al onze  medewerkers.

Kwaliteitsverslag

Via deze link kunt u ons kwaliteitsverslag inzien.

Zorgkaart.nl – bewoners tevredenheid

Wij zijn aangesloten bij Zorgkaart Nederland. De verwanten van onze bewoners kunnen hier hun beoordeling geven over onze organisatie en over onze individuele huizen.

De grootste ervaringssite in de zorg

Medewerkers tevredenheidsonderzoek

In 2019 hebben wij een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit laten voeren. De resultaten zullen vind u hier terug. Dit onderzoek doen wij 1 keer per 2 jaar om zo de tevredenheid van onze medewerkers onafhankelijk te laten toetsen.

Branche organisatie

Lang Leve Thuis is aangesloten bij ThuiszorgNL (voormalige BTN) en vind het belangrijk om hierin actief te participeren.

HKZ

Ook vinden wij het belangrijk dat onze bewoners zich prettig en op hun gemak voelen. Dat verwanten het vertrouwen hebben en houden dat hun familielid in goede handen is. Dat gaat alleen als onze medewerkers klant- en servicegericht werken. Daarom werken wij volgens de HKZ-certificering, wat staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het is dé manier om zichtbaar te maken dat de bewoner altijd centraal staat en dat wij voortdurend en systematisch werken aan verbetering, borging en toetsing van de kwaliteit van de dienstverlening, verzorging en verpleging. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de internationale ISO-9001 normen. Er worden buiten de wet- en regelgeving voortdurend controles uitgevoerd in het kader van HKZ en wij laten onze audits op zorgverlening extra controleren door externe specialisten. Dat geldt voor de gehele organisatie en dus ook voor iedere locatie.