Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Wie zijn we

Lang leve thuis is een zorgorganisatie die in het najaar van 2017 is ontstaan door een samenvoeging van drie bestaande zorglocaties in Almelo. In 2018 is de locatie Reedewaard in Almere toegevoegd. Alle locaties zijn gespecialiseerd in het bieden van warme, gastvrije zorg voor ouderen met dementie en/of somatische ziektebeelden in een kleinschalige woonomgeving. Door de  woon-/zorgvoorzieningen samen te voegen is een stabiele zorgorganisatie ontstaan voor zowel onze bewoners als onze medewerkers.

De dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd door onze Locatie Managers Ria Brouwer voor Almelo en Brigit Dopmeijer voor Almere:

Ria Brouwer – Klein Spenkelink – locatie manager Almelo

Ria is een sociaal maatschappelijk betrokken persoon en heeft jarenlange ervaring in de zorgsector. Zij neemt de kansen en mogelijkheden die er binnen organisaties en bij individuele medewerkers zijn als uitgangspunt. Haar motto is “alleen kom je ver maar door samen te werken kom je veel verder”.

Door ieders inzet en expertise te gebruiken, creëren wij een omgeving waar het prettig wonen en werken is. Samen bouwen we aan een gevoel van thuis waarbij respect voor de ander, vertrouwen, verantwoordelijkheid, openheid en continue leren en ontwikkelen de dagelijkse praktijk zullen zijn.