Tjalmastraat 5 7001 EX Doetinchem 085 - 273 74 13

Wonen

Al onze locaties zijn gelegen op mooie plekken dichtbij de natuur maar ook bij de levendigheid van de stad. Door de groene zone van de tuin bieden alle locaties een beschermde omgeving, waardoor een natuurlijk gevoel van geborgenheid en veiligheid ontstaat.

Onze huizen zijn stuk voor stuk kleinschalig opgezet en stralen ieder een eigen sfeer uit. De juiste sfeer geeft immers het fijne gevoel van thuiskomen. Onze bewoners worden begeleid in wat zij nog kunnen, zodat zij hun eigen regie kunnen blijven bepalen. Hierdoor behoudt men zo lang mogelijk zelfstandigheid, eigen regie en voelt men zich vrij. Door gezamenlijk een huishouding te voeren voelen zij zich zinvol en betrokken.

Elke bewoner heeft een eigen appartement waarin de bewoner zich terug kan trekken voor de rust of even alleen met bezoek kan verblijven. Het appartement kan worden ingericht met eigen meubels zodat het gevoel van thuis nog meer benadrukt wordt. Tevens zijn er op elke locatie van Lang Leve Thuis een aantal appartementen geschikt gemaakt voor echtparen.

In totaal hebben wij 38 appartementen verspreid over de drie locaties in Almelo en 26 zorg appartementen (en 5 penthouses) in Almere.